GSMpunt.nl *Monster Beats Headset By Dre urBeats*

Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Ik ben erg tevreden over de telefoon accessoires die ze aanbieden. De box uit mijn vorige review gebruik ik nog steeds erg veel maar tijdens het wachten in openbare ruimtes worden mensen er niet heel blij van en daarom werd ik ook erg blij van het aanbod van GSMpunt.nl. Wat is namelijk fijner dan ergens gewoon kunnen gaan en staan waar je wil en ten alle tijden in contact te zijn met je telefoon. Juist met de telefoon headset van Dr. Dre is dit mogelijk en hoe!Een prachtig designer doosje pak je uit de verpakking. Zelfs die is perfect gestyled. Ja meneer Dre weet wel hoe dat moet. Het uitpakken was een ware ervaring. Wanneer je het doosje open hebt vind je al redelijk snel de oordopjes. Met een boekje waar Dr. Dre zelf op staat. Onder meneer Dr. Dre ligt een heel pakket aan verschillende opzetdopjes voor in je oor. Ik had er nog niet zoveel bij elkaar gezien. Maar goed zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende oren. Maar als je denkt dat dat alles is heb je het mis. Want het plastic pakket met dopjes kan omhoog en daaronder vind je een opberg zakje en nog meer boekjes voor instructies. Niet heel erg boeiend verder op het opberg zakje na. Op het snoer zit een afstandbediening. Hiermee kan je de telefoon opnemen, liedjes skippen en pauzeren. Zelf vind ik dit erg fijn als ik op mijn scootmobiel rond rij zodat ik niet te veel hoeft te handelen en het gewoon veilig blijft.
Hoe laat je mensen weten hoe de muziek die eruit komt klinkt. Nou ik hoor zo duidelijk verschil dat ik al mijn andere headsets ergens ver weg heb opgeborgen en alleen nog maar deze gebruik. Het geluid is duidelijk en wauw te noemen.Ik ben echt om als het gaat om telefoon headsets van Dr.Dre! Ze zijn wel wat duurder dan wat ik er normaal voor zou uitgeven maar ik zou het zo doen want het is een waar genot om deze Monster urBeats van Dr. Dre te gebruiken! Voor deze set betaal je €69,95. Maar in de kwaliteit merk je dat aan alles.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Hallo allemaal! Dit is even geleden dat jullie hier iets konden lezen. Helaas! Maar vandaag een extra lange update over mij en over hoe het met mij gaat. En hoe de afgelopen 13 weken verlopen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge