GSMoplader.nl *Sony Oplader*

Wie kan zonder? Ik in ieder geval niet. Een lege batterij is dan ook een ware ramp. Ik heb het natuurlijk over je gsm, smartphone, mobiel of hoe je het ook wil noemen. Sommige mensen hebben het zelfs over hun kindje… Nou dat gaat wel erg ver maar zonder kunnen? Nope!

Een tijdje geleden kreeg ik een email van GSMbatterij.nl of ik toevallig toe was aan een nieuwe batterij voor mijn telefoon. Ik moet heel eerlijk zeggen, ik gebruik nu al een jaar mijn Sony Xperia Z3 Compact, ik heb nog geen enkele problemen met mijn batterij. Dit stuurde ik ook terug en toen kwam er al gauw een antwoord met de vraag of ik dan een artikel zou willen schrijven over Sony opladers.

Nou kan ik echt niet zonder mijn telefoon en al helemaal niet als ik de deur uit ben. Dus ik heb eigenlijk altijd een extra oplader in de buurt. Nu heb ik dus als extra oplader een echt Sony Xperia Z oplader. De stekker is gewoon heel simpel zwart met een indruk van Sony. Aan de zijkant zit een USB-poort. Wanneer je er ieder gewenste USB-kabel in stopt (die je er overigens wel bijgeleverd krijgt) kun je er diverse apparaten mee opladen. Gelukkig werken tegenwoordig alle telefoons (behalve Apple) op dezelfde micro USB aansluiting en zo ook mijn Sony Xperia Z3 Compact.Het is erg fijn dat ik nu 2 dezelfde opladers heb. 1 op een vaste plek in huis en de nieuwe? Die gaat gewoon met mij mee overal waar ik naar toe ga.

Wil jij net als mij ook een extra oplader voor je telefoon of tablet? Of is je oplader aan vervanging toe, wat natuurlijk ook gewoon kan gebeuren. Check dan eens de site GSMoplader.nl
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Terwijl we dit schrijven is het bij ons zaterdag avond en bij jullie al zondag ochtend. Hier zijn we ondertussen druk bezig om onze koffers te pakken om morgenavond (zondagavond dus) weer terug naar Nederland te vliegen. Maar toch wouden we nog even een prachtige dag of eigenlijk 2 met jullie delen.
  • Het zijn niet zoveel blogjes geworden als dat ik beloofd had maar iedere keer als we iets doen waarvan we zeggen dit is echt een blogje waard schrijven we samen een artikeltje. En vandaag hebben we iets gedaan waar we echt helemaal van onder de indruk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge