Gosh *Pink Rose*

Zo even tijd om de wereld weer wat rozer te maken. Immers is dat 1 van mijn favoriete uitspraken. Want bij de kleur roze zijn de meeste mensen tenminste vrolijk en gelukkig en vol liefde.

Ik heb veel verschillende rose kleuren in mijn complete stash. Maar de kleur roze heeft zoveel verschillende tinten, finishes en noem maar op. Toen ik deze super mooie Gosh lak kreeg was ik enorm blij! Gosh heeft simpele rechte flesjes met een inhoud van 8ml en de kwast is mooi rond en lakt prima.Pink Rose is een prachtige heldere roze kleur met tal van zilveren shimmers. Ik vind zelf dat de kleur hierdoor een prachtige finish heeft. Met 2 dunne laagjes was het mooi dekkend en de droogtijd was super. Ik ben erg blij met dit lakje! (Zoals de kleur op mijn nagels is zo is de kleur in het echt ook. Geen idee waarom hij in het flesje zo neon lijkt)Gosh is o.a. te koop bij Kruidvat. Helaas zijn de lakken wel wat aan de duurdere kant en betaal je al gauw €7,29 voor 1 lakje. Maar er zitten wel een aantal prachtige plaatjes tussen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Gosh *Pink Rose*

  1. De kleur is inderdaad erg mooi, alleen jammer dat hij toch best wel aan de prijs is…zonde want dat vind ik echt altijd weer minder…
    Petra onlangs geplaatst…Felle oogmake up: Saffron, 12 colours matte Eye shadow…My Profile

  2. oeh wat een geweldig kleurtje, een typisch jij kleurtje
    Angelique onlangs geplaatst…Gosh natural blush 42 melonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge