Gorgeous Bling Bling

De laatste week van Januari staat op zich wachten en dus snel nog even een Essence lakje die het assortiment gaat verlaten… Wat mij opviel aan de lakjes die het assortiment gaan verlaten is dat het vrijwel allemaal bruin tinten zijn. Helemaal niet zo mijn ding maar nu ze 50% van de prijs waren heb ik ze toch maar gekocht.
Gorgeous Bling Bling is een aparte kleur bruin eerder koper kleurig denk ik. Maar door de prachtige gouden flakies die erin zitten heeft hij wel weer iets speciaals denk ik zo. De flesjes van Essence zijn sinds de vernieuwing in September mooi gevormd. Mooi rond en net een tikkeltje groter. Prima verbetering al zeg ik het zelf.

De kwastjes zijn ook breder en platter geworden. Ik moest hier heel erg aan wennen. Ik het begin vond ik dat brede maar niets. Maar als je er eenmaal mee om kunt gaan is het toch wel een verbetering. Al moet ik zelf wel zeggen dat ik ze van Essence fijner vind dan die van Catrice


Ook deze lak van Essence is dekkend in 1 laagje. Ik vind het fijn want daardoor kan ik snel met de dagelijkse bezig heden en hoef ik niet eerst uren te wachten. Ook hebben ze een prachtige gel finish waardoor ze prachtig glanzen.


Ik ben blij dat ik hem maar voor €0,85 heb gekocht want de kleur is zo niet mijn ding. Hij is iets te oranje bruin achtig voor mij.

Mocht je hem nog wel willen dan kun je nog geluk hebben want op = op tijdens de 50% actie uitverkoop. Essence is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Gorgeous Bling Bling

  1. Hou wel van die kleur, love it!

  2. Deze heb ik nog niet gezien bij essence (kijk vast met mijn neus haha) maar mooi is hij zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge