Golden Tiffany

YES! Sinds kort kun je ook KIKO naar Nederland laten komen door het via de webshop te bestellen! En aangezien KIKO vele mooie lakken heeft en andere make up producten is dit zeker wel een bezoekje aan de site waard.

KIKO was lange tijd niet in Nederland verkrijgbaar en ook niet via de site te bestellen. Nu hoef je niet meer op zoek naar de winkel die het dichts bij is maar gewoon je computer/laptop opstarten en shoppen maar! Ik was een tijd terug nog in CentrO en kocht daar een Quick Dry lakje bij de KIKO shop. Het werd nummer 834 Golden Tiffany. De flesjes zijn rond in plaats van vierkant maar de bedrukking zijn nog steeds erg clean en duidelijk. Het flesje bevat 10 ml en heeft een erg brede kwast na mijn mening.Golden Tiffany is mint groen met prachtige gouden shimmers en dekkend in 3 dunne laagjes. De substantie is wat aan de dunne kant maar hierdoor zal de lak snel drogen.Via de KIKO webshop kun je verschillende lakken bekijken en bestellen. Quick Dry lakken kosten €4,90 per stuk. Mocht je eens in de buurt zijn van een KIKO shop ga dan zeker eens naar binnen want de winkels zien er altijd erg netjes en leuk uit! Genoeg te bekijken!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Golden Tiffany

  1. Is mijn telefoon nou zo gaar? Want ipv mintgroen zie ik een blauwige tint met gouden shimmer…?

    Vind ‘m wel errug leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge