Golden Rose

Ja mensen ik heb er nog een paar liggen. Mijn moeder nam immers 5 verschillende kleuren voor mij mee uit Turkije. De kleur waar ik het meest benieuwd naar was is misschien dan toch wel de roze. Hoe verrassend. Is hij mooi helder roze? Of is hij diep warm roze? Ook al zo benieuwd als dat ik ben? Lees dan gauw verder.




Golden rose kende ik al van horen zeggen en had er al een holografisch lakje van maar toen mijn moeder ze meenam uit Turkije was ik er erg blij mee. Ik kreeg 5 verschillende maar erg mooie zomerse kleurtjes. Nou ja zomers? Het zijn gewoon heldere Wendy kleurtjes.

#203 is een prachtige roze lak van Golden Rose. Ik vond hem wel erg Barbie roze toen ik hem zo in het flesje zag. Vond ik dat erg? Nee, want na mijn mening had ik nog niet zo’n roze lakje. Helder, warm roze zonder extra’s. Het flesje bevat 11ml met vloeibaar Barbie roze. Tja, soms krijg je gewoon rare ideeën als je aan het lakken bent. 😉 De steel van de kwast is niet heel lang en daardoor zit de kwast kort op de dop. Wel is de kwast erg soepel.

Ondanks dat de substantie erg dun is was hij dekkend in 2 laagjes en de droogtijd is erg goed. Hij was snel droog en uitgehard. 

Wat de prijs van dit lakje was weet ik niet. Dus daar kan ik jullie niet mee helpen.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Golden Rose

  1. Je doet je naam weer volledig eer aan… 😉 Prachtige kleur roze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge