Golden Rose, Blue

Golden Rose is een prachtig merk met mooie lakjes. Je hebt hier er al 2 eerder voorbij zien komen en vandaag de 3e van de 5 die ik in bezit ben. Een leuk souvenirtje van mijn moeder uit Turkije. Na roze en turquoise vandaag een mooie diep blauwe van Golden Rose.
Deze prachtige blauwe lak heeft een tal aan kleine shimmers in zich waardoor de kleur een nog mooier effect krijgt. De kleur blauw is hiermee dan ook echt blauw. Persoonlijk vind ik Golden Rose wel een fijn merk. Het nadeel bij dit lakje was dat het erg lang duurde voordat hij droog was.

Ook vond ik bij deze blauwe lak de kwast tegenvallen. Hij was niet zo soepel als bij de andere 2 en neigde zelfs naar best wel stug. Hierdoor werd het lakken met de dunne substantie niet heel gemakkelijk. Deze lak kreeg ik dekkend in 1 laagje. Hij lakte wel wat lastig, wat ik hier boven al zei maar ondanks dat kreeg ik prima mooi gelakte nagels.


Golden Rose is in verschillende landen te koop en via verschillende webwinkels. Wat deze lak precies heeft gekost kan ik je niet vertellen aangezien ik ze kado kreeg.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge