Golden Rose

Ongeveer 2 weken geleden kwam mijn moeder terug van haar vakantie uit Turkije. Ze neemt altijd een leuk kadotje mee voor ons. Dit keer kreeg ik 5 Golden Rose lakjes en ze vroeg of dat ze goed waren. Nou mam: You make me happy! en dat terwijl ik zelf een no buy heb. 

Ik vind de potjes echt super sjiek. Ze zijn driehoekig en een lange mooie slanke dop. De potjes bevatten 11 ml dus ook nog best een goede hoeveelheid. Nou ik was wel benieuwd hoe deze lakjes het deden tijdens het lakken dus ik begon met veel nieuwsschierigheid aan deze turquoise .

De kwast is erg fijn, kort en recht, erg soepel gewoon prima kwast zo! Door de dop houdt hij erg lekker vast. 

De substantie is iet wat waterig. Hierdoor baalde ik een beetje want was bang dat de lak niet dekkend zou zijn. Maar toen ik begon viel mijn mond eigenlijk open. Hij was dekkend in 1 laagje!!! Ik heb een 2e laagje aangebracht gewoon voor mezelf. Het was totaal niet nodig.


De glans die de lak had nadat het droog is, is fantastisch! Ik had geen topcoat nodig voor de glans want WAUW! Dit beloofd wat voor de overige 4 die ik heb gekregen. Ik ben benieuwd!

Ik ben enorm blij met deze lak van Golden Rose. Ze hebben helaas geen naam en we moeten het doen met een nummer… Dit is lak 222. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Golden Rose

  1. Wauw prachtige blauwe nagellak, volgens mij een hele fijne merk om in de stash te hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge