Go Pink on Wednesday!

Ja mensen het is nog steeds Oktober wat betekent dat we ook in het teken staan van Pink Ribbon. Dus niet alleen Halloween maar ook nog aandacht voor alle vrouwen!

Vandaag heb ik een pink fire nail art voor jullie!
Wat gebruikte ik voor deze vurige roze nagels.

– China Glaze – Nova
– Color Club – Ultra Astral
– MAX Striper – White
– MAX Striper – French Pink
– MAX Striper – Paris Pink

Als basis heb ik Ultra Astral gebruikt. Deze dekt in 1 laagje en droogt erg snel. Er zitten mooie holografische glitters in. De lak droogt wel mat op omdat het een neon lak is.

Vervolgens ben ik met de stripers sierlijke lijnen gaan zetten van de tip naar beneden en halverwege ben ik gestopt. Ik begon met wit daarna licht roze en de gewone roze als laatste zodat de kleuren mooi uitkwamen.

Als laatste touche heb ik nog wat glitters met de Nova lak van China Glaze in dezelfde richting aangebracht!


Fijne roze woensdag! 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Go Pink on Wednesday!

  1. Heel leuk!
    Heb ik ook een keer gemaakt

  2. Wauww, ziet er mooi uit! Die roze kleur van Color Club is echt super.

  3. je hebt er weer iets leuks van gemaakt:-) leuk:D

  4. Moooi!! Ik vind je blog echt super leuk en ik ga je volgen. Ik hoop dat je mij ook volgt! Groetjes Sarah (myfantasticnails.blogspot.com!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge