Glitterlak verwijderen

Glitterlak verwijderen. Ik denk dat het veel met mij eens zijn als ik zeg dat dit echt een rot klusje is. Het blijft altijd achter je watjes hangen en alles zit onder de pluisjes en de lak zit nog steeds op je nagels. Werkelijk waardeloos… Gisteren konden jullie zien dat ik de glitterlak It’s A Trap-eze! op had. Maar na een paar dagen ben ik het beu en wil ik het eraf hebben. Hoe doe ik dat? Dat ga ik jullie nu laten zien.


Eerst laat ik zien wat ik gebruikL 
– Nagellak remover zonder aceton 
– Wattenschijfjes 
– Een schaar  
– Zilverfolie. 

En hoe ga ik dan te werk? Hier ga ik dat stap voor stap uitleggen.

Als eerst heb je natuurlijk je nagels gelakt met een glitterlak. Ik had hier Some Like It Haute op van China Glaze. 


Vervolgens knip je de wattenschijfjes doormidden en de zilverfolie in reepjes. Hiermee kun je straks je nagels goed in pakken.

Als je dit klaar hebt, ik werk dit altijd al meteen voor 10 nagels uit, dan kun je beginnen.

Pak een half wattenschijfje en doe er wat nagellak remover op en draai hem om je nagel heen. Met de ronde kant van het watje naar beneden.


Als dit strak om je nagel zit pak je een reepje folie en draai je die er strak om heen en de bovenkant die vouw je dubbel zodat het pakketje strak dicht zit.

Als je dit bij alle nagels hebt gedaan laat je dit een minuut of 10 inwerken. Hierdoor ontstaat een warmte effect en weekt hij de glitters af.De restjes lak en glitters die nu nog op je nagels zitten kun je er met een schoon wattenschijfje afhalen. Dit zit er niet heel strak meer op. 


Na een half uur zijn je nagels op en top schoon en kun je weer een nieuwe lak aanbrengen. Wel zou ik na deze manier van glitterlak verwijderen je nagelriemen verzorgen met een olie of een crème  Want ondanks dat er geen aceton in zit is het niet heel goed voor je nagelriemen. 

Ik vind altijd dat ik eruit zie als een Alien maar hoe je het ook went of keert het werkt. Ik hoop dat ik jullie met deze tip er toe zet om misschien toch iets vaker met een leuke glitterlak de deur uit te gaan.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Glitterlak verwijderen

  1. Ik deed het ook altijd zo, maar vind het eigenlijk niks… Sorry. Ik hoop dat er ooit een katchjeng idee komt om het eraf te halen zonder dat ik gortdroge vingers er aan over houdt. Wellicht moet ik zelf daar eens mee aan de slag gaan… Ben jij de eerste die het hoort! Hihihi…

  2. Ik gebruik meestal de removerpads van de action. Die bevatten olien die mijn handen niet zo erg uitdrogen.

  3. […] vind het echt een super leuke lak en hij verwijderde ook nog eens super makkelijk zonder de glitterlak verwijder techniek. Dus voor mij een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge