Glitter It

Glitters Glitters en nog eens Glitters! Als ik nieuwe lakjes zie met glitters wil ik altijd even kijken of dat het iets is. Maar soms hoef ik niet te kijken en belanden ze al in mijn mandje.

Maybelline Color Show lakjes heb je overal ter wereld en overal hebben ze andere lakken. Tijdens een bezoek aan Engeland kwam ik een ColorShow lakje tegen wat ik nog niet kende. Glitter It is een glitterlak met overheersend holografische glitters. Maar in de blanke lak welke als basis fungeert zitten minuscule zilveren glittertjes. De flesjes zijn ten alle tijden hetzelfde en gevuld met 7ml. De kwast is ook simpel en gewoon rond.

Ik dacht dat deze lak niet compleet dekkend zou zijn maar met 2 laagjes komt hij stiekem toch best in de buurt. Waarschijnlijk met een 3e laagje was hij wel dekkend geweest. De lak droogt wel lekker snel.

DSC_4286-BorderMaker DSC_4287-BorderMaker DSC_4289-BorderMaker

ColorShow lakken van Maybelline zijn bij iedere drogist te koop. Kom je ooit in Duitsland, Engeland of wie weet in Amerika. Dan zoek deze schappen ook zeker eens op om te kijken of er nog andere lakken tussen staan. Ze kosten vaak rond de €3,99

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Glitter It

  1. Hebbuh! haha, jeetje wat mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge