Glitter Gal *Blush*

Tijdens de Summer Heat actie bij Enchantra heb ik weer eens ouderwets rond zitten snuffelen en mijn mandje aardig gevuld met leuke nagellakjes. Buiten mijn favoriete merk China Glaze kwam ik ook nog wat andere leuke lakjes tegen.

Ik heb al eens eerder een lakje van Glitter Gal gekocht tijdens een actie op Enchantra. Ik vond het effect heel mooi en dus kon ik het niet laten -na het zien van de swatches online- om nog een prachtige kleur te bestellen. Ik koos wel voor een klein flesje. Glitter Gal heeft 2 formaten maar de flesjes van 9ml vind ik meer dan prima. De kwast is doordat het flesje wat klein is ook niet heel lang. Hij is wel mooi rond van vorm en lakt soepel.Blush is een 3D/holo lak die bestaat uit een hele licht roze bijna snoepige basis met daarin het prachtige holografische effect waar ik gewoon van smul! Doordat het een redelijk dunne substantie is heb je 3 laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen. Wel droogt de lak daardoor ook lekker snel.Ik kocht deze lak bij Enchantra voor €7,77 waar hij normaal €11,95 kost. Momenteel hebben ze verbouwingsopruiming en hebben vele producten ook weer lage prijzen. Neem zeker eens een kijkje!

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Glitter Gal *Blush*

 1. Wauw deze is echt mooi!
  Lonneke onlangs geplaatst…Nail Art: Water MarbleMy Profile

 2. Mooi lakje! En leuke actie van Enchantra!
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Big Bazar Perfect Touch Lip Shimmer & Lip GlossMy Profile

 3. Echt een Wendy kleurtje, heerlijk. Hij is mooi en zacht!
  NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze – The Giver collectieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge