Glisten & Glow *Woody’s Wacky Wit*

En zijn jullie al die holografische indie lakken al zat? Ik in ieder geval niet. En ik hoop jullie ook zeker niet want er komen nog meer dan genoeg prachtige holografisch lakken aan.

Vandaag heb ik een lakje van Glisten & Glow voor jullie. Ik heb al genoeg over dit merk gehoord maar liet het altijd maar voor wat het was. Toen ik in Oktober de Nail The Mail box bestelde had ze ook enkele Glisten & Glow lakken in de sale. Ik besloot een mooie najaarskleur mee te bestellen.

Glisten & Glow is an American indie brand that made their name around the World with their fast drying top coat, HK Girl. They produce more than a top coat – they do also produce nail polish and nail care and it’s all a must have for any nail geek.”

Woody’s Wacky Wit is een hele mooie aparte kleur. Ik vind hem grijs, paars maar ook neigt ie naar taupe. De lak heeft een prachtige subtiele holo en daarbij ook nog eens een mooie paarse shimmer. Met 3 laagjes is de lak op zijn mooist. Ook is de droogtijd van de lak prima.Dit is mijn eerste Glisten & Glow lakje en ik ben opzich best wel tevreden. Ik ben wel benieuwd of alle lakjes zo zijn dus er zal er vast nog wel 1 bijkomen met de tijd. Ik kocht deze lak bij NailtheMail en betaalde €10,50. NailtheMail komt iedere maand met een leuke box vol leuke lakken en goodies.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Glisten & Glow *Woody’s Wacky Wit*

  1. Oh my… wat een beauty! Echt een kleurtje wat ik ook graag draag.
    NailTalk onlangs geplaatst…Hema 44 Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge