GlamPolish *Bohemian Rhapsody*

Glam Polish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!

Glam Polish maakt echt prachtige lakken. Veel glitters en veel holo. En ik kan alleen maar zeggen WAUW! Ze zijn gewoon prachtig. Glam Polish is een merk wat afkomstig is uit Australië.

Bohemian Rhapsody, een mooie roze holografische lak met hoe kan het ook anders holografische glitters. En iedereen die mij een beetje goed kent weet dat ik groot fan van Queen ben en dus MOEST ik deze lak wel hebben :P. Met 2 laagjes is dit schatje dekkend en de lak droogt enorm snel.Ik heb flink rond gekeken en kon deze lak nergens meer vinden zo gauw. Wel jammer want zeg nou eerlijk hij is wel echt heel mooi! Ik heb deze lak gekocht bij Hypnotic Polish welke natuurlijk wel nog meer prachtige Glam Polish lakken heeft.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.
  • Tux Polish is een merk wat ik al diverse keren voorbij zag komen op Instagram en andere Social Media. Toen er een tijd terug een kortingscode actief was besloot ik enkele lakken te bestellen.

Leave a comment to GlamPolish *Bohemian Rhapsody*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge