Glam Polish *BOING!*

Hoe knallend kun je de week afsluiten? Nou ik weet het en laat het jullie vandaag zien. Want met deze lak kun je zeker weten je weekend opleuken tot een waar feestje en je zal er ook zeker mee in de schijnwerpers staan.

Eerlijk is eerlijk deze lak van Glam Polish is eigenlijk de schijnwerper zelf. En daarmee heb je al gauw 10 schijnwerpertjes op je handen. Glam Polish is een indie merk wat is gevestigd in Australië. Ze hebben een aantal verkooppunten over de wereld en hierdoor ook makkelijk te bestellen. Ik vind de lakken echt prachtig en moest en zou er dan ook zeker 1 hebben. En tja, na deze ene wil ik er zeker meer!!!

BOING! is een roze-paarse basis lak met hoe kan het ook anders een prachtig holografisch effect. En om dit effect nog meer te geven zitten er ook veel holografische glitters in. Hierdoor krijg je een extra dimensie aan je nagels met dubbel wow effect. Met 2 laagjes is BOING! dekkend en prachtig egaal. Ook droogt de lak lekker vlotjes.BOING! is een lakje uit de Knockout Collection Part 2. Deze collectie bevat prachtige lakjes met vooral veel glitters! In Nederland is deze lak het makkelijkste te koop via Hypnotic Polish en hier betaal je €11,95 voor deze en andere Glam Polish lakken.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Glam Polish *BOING!*

  1. Wauw wat een onwijs mooi lak zeg. Ik vind de basis kleur mooi maar de glitters springen er echt uit, ik hou hiervan!
    Lonneke onlangs geplaatst…Ms. Sparkle | Cupcakes of my UnicornMy Profile

  2. ik begreep direct de titel, toen ik de fotos zag…hoe toepasselijk kan een naam zijn van een nagellak uit een bepaalde collectie
    petra onlangs geplaatst…5 manieren om makkelijker met “haast hebben” te kunnen dealen…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge