Genius in the Bottle

Catrice krijgt in Maart een nieuwe collectie aan nagellak. Daarom is tot en met eind Februari alle nagellak 50% korting. Ik heb hierdoor een hele lading aan lakjes in geslagen en 1 ervan in Genius in the Bottle. Het is een lakje die ik vaak vast heb gehad maar steeds terug zette omdat ik het een net niet kleurtje vond. Toen hij voor 50% was heb ik hem als 1 van de eerste meegenomen. En vandaag laat ik hem jullie zien.
Genius in the Bottle is een prachtige duochroom met een 3 tal kleuren. Goud, blauw en goen. En hoe je het flesje ook houdt de kleuren veranderen in ieder opzicht. Echt een apart effect. Ik vind duochroom lakken altijd lastig en toch mooi. 

Het flesje is gevuld met 10 ml en in het vernieuwde assortiment zullen de flesjes niet veranderen. Hier was op Twitter op een gegeven moment een beetje verwarring over maar ze blijven dus het zelfde. Gelukkig maar. De kwast is gewoon breed en het is niet echt meer een vernieuwing. Toch blijf ik ze ontdekken omdat ik er eerst niets van moest hebben. Ik kon er namelijk niet mee overweg. 


Deze mooie lak is dekkend in 2 laagjes. Hij dekt super mooi maar toch kreeg ik een beetje strepen. Dit komt waarschijnlijk doordat er ondanks het een duochroom lak is ook een metallic finish. Gelukkig trekken de ergste strepen tijdens het drogen wel weg. Het drogen gaat ook nog eens best snel.


Genius in the Bottle is te koop bij Kruidvat en kost €2,69. Bij het vernieuwen van het assortiment gaan de prijzen wel weer omhoog en gaan de lakken €2,99 kosten.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Genius in the Bottle

  1. In het potje is het lakje het mooist, op mijn nagels mis ik altijd de blauwe tint…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge