Fushia Hologram

Ooooow daar gaan we weer. De laatste tijd van al mijn nieuwe aankopen inclusief die van Amerika word ik echt dol. Bij sommige lakken heb ik enorm staan twijfelen in de winkels of ik ze wel zou meenemen. Waarom nou omdat ik er al een heel aantal had. Maar bij deze was ik ook weer erg blij! Waarom? Kijk mee!

DSC_3549-BorderMakerNabi is een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Toen ik bij 1 van de talloze bezoekjes aan Walgreens/CVS een rek zag staan met alleen maar Hologram lakken van Nabi werd ik een beetje hebberig. Ik ben echt dol op Holografiche lakken. Waarom ik twijfelde? Nou er waren zoveel kleuren en ik er thuis ook al heel veel heb. Toch koos ik er 5 uit.

Fushia is 1 van 5 gelukkig lakjes die mee mochten naar huis. Een prachtige warme diep roze kleur met heel veel holografische glittertjes. Nabi heeft opzich hele mooie flesjes. Wel vind ik het jammer dat het geen op drukking is maar een sticker. Hierdoor zit het niet strak om het flesje heen. Wel zijn de flesjes aan de grote kant met 13ml. De platte kwast lakt ook nog eens enorm fijn.

DSC_3552-BorderMaker

Het zijn geen lineaire hololakken maar een scatter holo. Ik vind ze wel erg mooi en de lak is dekkend in 2 laagjes. De lak droogt ook nog eens enorm snel. Ik ben echt heel erg blij met deze lakken.

DSC_3522-BorderMaker DSC_3523-BorderMaker DSC_3524-BorderMaker

Mocht je deze lak ergens ooit eens tegen komen zal ik er zeker eens naar kijken. Duur waren ze ook niet. Ik betaalde er in Amerika $2,50 voor.  

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Fushia Hologram

  1. holo + roze wat een geweldige combinatie! 😀

  2. wauw, super!! zo een wil ik ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge