Full Metal Jacket

NYC heeft dit najaar een aantal nieuwe kleuren in de schappen gebracht. Het zijn mooie herfst kleuren en een smokey topcoat. Vandaag de knaller van dit rijtje. Full Metal Jacket zag ik voorbij komen op andere blogs en ondanks ik niet van goud hou moest ik deze hebben! Het heeft erg lang geduurd voordat ze hier in de schappen kwamen maar toen ze er uit eindelijk lagen heb ik er 1 in mijn mandje gelegd.
Altijd als ik voor het schap van NYC sta en wat lakken bekijk krijg ik niet het wauw gevoel wat je bij sommige schappen wel hebt. Ik probeer toch steeds weer te kijken maar de kleuren zijn zo simpel. Geen idee hoe ik het moet verwoorden maar het is gewoon niet zo mijn merk denk ik. Maar deze Full Metal Jacket was een uitzondering op de regel. Ik zag hem en zonder te twijfelen pakte ik hem en legde hem in mijn mandje. Zo die is van mij! hihihi.

Het is een prachtige gouden lak vol met shimmers. De lak heeft na mijn mening wel een metallic finish. Hierdoor geeft het het gouden effect net weer wat speciaals. Het flesje van NYC is gevuld met 9,7ml vloeibaar goud. Wel is de substantie wat dikker. Maar door de dunne kwast is hier prima mee te lakken.


Doordat de substantie van de lak wat dikker is heb je het voordeel dat het dekkend is in 1 laagje. Op het flesje staat Minute Quick Dry. Ja, ik ben daar erg sceptisch over maar hij droogde inderdaad erg snel. Echt een enorm voordeel. 


Ik vind het werkelijk een prachtige lak. Hier stond de lak gewoon tussen de gewone lakjes dus of het gaat om een Special Edition lak weet ik niet zo goed. Hoe dan ook is hij te koop bij Kruidvat en kost €2,29. 

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Full Metal Jacket

  1. Ik heb hem ook, hij is echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge