Frozen Silver

Ik heb ondertussen zoveel keuze voor jullie maar ik heb een tijd geleden de wat ‘oudere’ lakjes geswatcht. Wat is daar mis mee? Helemaal niets natuurlijk aangezien ze werkelijk prachtig zijn! We beginnen vandaag met Frozen Silver.

DSC_0927-BorderMakerEen tijd geleden had NYC een heel groot display met diverse lakken. Oude, nieuwe en limited editions. Ik ging me een lijstje op pad en kocht er een aantal. Frozen Silver was er 1 van. Vooral omdat ik erg benieuwd was naar de kleuren. Het is een duochroom lak die bestaat uit een paars, blauw en groene kleur. Normaal ben ik niet echt dol op duochroom. Ik heb er denk ik te weinig mee. Maar toch trok deze lak enorm mijn nieuwsgierigheid.

Deze lak behoort tot de Experst Last collectie. Dit is de collectie met de grote zwarte wat ronde dop. De flesjes hebben een inhoud van 9,7ml en zijn dus redelijk groot. De kwast is smal maar wel plat hierdoor kun je mooi en subtiel langs de randjes lakken.

DSC_0928-BorderMaker

De lak dekte erg mooi in 2 dunne laagjes en ik kreeg er een wel een beetje een herfst gevoel bij. En aangezien het nog steeds herfst is mag dat natuurlijk. 😉 Persoonlijk ben ik ook wel erg benieuwd hoe deze lak het zou doen in het zomerzonnetje. Want eerlijk is eerlijk de prachtige duochroom glans is wel duidelijk zichtbaar.

DSC_0923-BorderMaker DSC_0924-BorderMaker DSC_0925-BorderMaker

De lak heb ik destijds gekocht bij Kruidvat en behoorde tot een Limited Edition collectie.

Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Frozen Silver

 1. wat een leuke blog heb je!
  fijne ontdekking en zal zeker vaker kijken.

 2. Ik moet deze nagellak hebben!

  x julia
  creativenails4fun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge