Frosted Sand

Liquid Sand/textuur lakjes, bijna elk merk heeft ze tegenwoordig wel. En ik moet zeggen ben ze nog niet beu. Vind het effect er altijd wel erg mooi van en dat het niet glad is of glimt heeft wel weer een speciaals. Ik hou er wel van.

DSC_0947-BorderMakerGosh besloot ook te komen met Liquid Sand lakken onder de naam Frosted Sand Look. Toen ik deze lakken zag was ik erg benieuwd maar kreeg al gauw een berichtje van Angelique dat ik ze niet moest kopen aangezien ik ze van haar ging krijgen. Oke, dan wacht ik wel even. En dat wachten werd toch wel beloont.

De purple variant bestaat uit tal van paarse glitters die het sand style effect geven. Tussende paarse glitters zitten ook nog wat zilveren verstopt maar dit stoort mij totaal niet. Het flesje is net als alle andere Gosh lakken rond en bevat 8ml. Ook heeft deze lak een mooie ronde kwast.

DSC_0948-BorderMaker

Bij veel van de liquid sand lakjes heb je aan 1 laagje genoeg voor een mooi dekkend effect en zo ook bij de Frosted Sand Look lakken van Gosh. Na 1 laagje was de lak compleet dekkend. De lak droogt mat maar snel op.

DSC_0945-BorderMaker DSC_0943-BorderMaker DSC_0946-BorderMaker

Ik kocht deze lak dus zelf niet maar kreeg hem van mijn lieve vriendin Angelique. De lakken zijn wel te koop bij Kruidvat en kosten da €7,29 per stuk.

Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Frosted Sand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge