Frosted Sand

Vorige week dinsdag ging het meest geweldige feest van start bij Kruidvat en het leuke van alles is dat dit gewoon nog een week duurt! Het nagelfestijn waar op alle nagelproducten 1+1 geld. Altijd leuk als je toch nog dat wat duurdere lakje wou.

Ieder jaar rond eind april (voorheen Koninginnedag maar nu Koningsdag) is het feest wat losbarst bij Kruidvat. Dus als ik ruim van te voren lakken zie staan die ik normaal veel en veel te duur vind of gewoon aan de prijzige kant dan laat ik deze staan en wacht ik vrolijk af tot het nagelfestijn weer van start gaat. Zo deed ik dat ook bij deze Gosh Frosted Sand lakken. De lakken van Gosh zitten allemaal in het zelfde strakke flesje die gevuld zijn met 8ml. De kwast is rond en recht afgesneden.Frosted Soft Blue, is een pastel blauwe lak met prachtige glitters in 2 soorten. Hele kleine zilveren glittertjes en wat grotere blauwe. Prachtige als je het aan mij vraagt. De dekking is super en met 2 laagjes dan ook erg mooi gedekt. Tijdens het drogen komt het mooie textuur effect te voorschijn.Frosted Soft Green, is in de opbouw van de lak het zelfde als Frosted Soft Blue. Het enige grote verschil is natuurlijk de kleur. Wel zie je de grotere glitters beter op je nagels. Ook Soft Green is dekkend in 2 laagjes.Beide lakken drogen enorm snel zoals bijna alle textuur lakken. En als de lakken droog zijn is de textuur echt super mooi. Gosh Frosted Sand lakken zijn te koop bij Kruidvat en kosten €7,29 per stuk. Tijdens de 1+1 actie van Kruidvat betaal je dus voor 2 van deze pareltjes maar €7,29.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Frosted Sand

 1. Super mooi zijn deze lakjes. Ik heb daar alleen de frosted gold van. 😉
  Mandy onlangs geplaatst…Trots op mezelf….My Profile

 2. die blauwe is pretteh!
  femketje onlangs geplaatst…NOTD 6/5; Pastel Blue & Fairy Dust.My Profile

 3. Die groene is echt gaaf! Leuke lakjes, ik heb helemaal niks van Gosh, niet verkrijgbaar hier.
  NailTalk onlangs geplaatst…Dehlia Cosmetics – One – WibraMy Profile

 4. Toffe kleurtjes, deze twee vond ik zelf ook erg leuk, maar liggen nu ergens te verstoffen in mijn stash haha
  Angelique onlangs geplaatst…Milani baked powder blush 05 luminosoMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge