French Maid

Er zijn zoveel beauty merken waar je wel eens van hebt gehoord maar nooit echt iets mee hebt gedaan. Toen ik op de blogsale van Agnetha zat te kijken stonden er 2 lakken van Invogue (voor mij zo’n merk dus) tussen en ik koos er 1.

Invogue zoals ik al zei is het een merk waar ik eigenlijk zelfs nog nooit van gehoord had. Zag het wel eens voorbij komen op andere blogs maar niet echt opgeslagen. De flesjes zijn rond, de inhoud is redelijk standaard voor deze flesjes met 10 ml. De kwast is rond en recht afgesneden.French Maid is een licht roze lak met fijne zilveren glitter. Met 2 dunne laagjes was de lak mooi dekkend en de glitters geven een fijne textuur finish. Ik vind het een prachtige kleur en hij droogt erg snel.Waar Invogue te koop ik weet ik niet en wat ze kosten zou ik ook niet weten. Ik kocht deze lak een lange tijd geleden tijdens een blogsale van Agnetha.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to French Maid

 1. Apart lakje. Mooie kleur. Het lijkt een beetje een sand lakje?
  Mandy onlangs geplaatst…NOTD: So Me Matte & GlossMy Profile

 2. Vaker zien staan maar trok mij niet zo. Bummer, want hij is prachtig zeg! Leuk!
  NailTalk onlangs geplaatst…ColorClub- Eternal BeautyMy Profile

 3. in de huls dacht ik oh no dat ziet er niet zo mooi uit maar op je nagels maakt hij alles goed!
  Angelique onlangs geplaatst…Treaclemoon cool melon frescaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge