Foxy Paws *Oh That’s Intense!*

Toen ik zo’n 3 maanden geleden jarig was en alweer 30 werd, kreeg ik echt een super lief en schattig kadotje in de bus. Tuurlijk ben ik wel meer verwend maar bij deze had ik wel even het echte wauw gevoel.

Miriam echt nogmaals mega mega mega bedankt!! Want wauw wat een plaatje is dit zeg! Foxy Paws een merk waar ik eigenlijk nog geen enkele lak van had. Ik zag op o.a. de blog van Miriam de prachtigste lakjes voorbij komen dus dat ik uitgerekend van haar deze beauty mocht ontvangen vond ik echt geweldig!

Oh That’s Intense! Ja gek genoeg is dat de naam van de lak. En het gevoel, de kleur en alles aan dit lakje is ook echt intens te noemen. Een prachtige paarse lak met een geweldig holografisch effect. Met 2 dunne laagjes is dit intense lakje nog intenser maar ook nog eens dekkend. De lak droogt snel en DAMN wat een plaatje is het! Ik krijg er maar geen genoeg van.Ik ben zo blij met dit lakje. Dit lakje is gebaseerd op de film The Holiday. Een geweldige film en de naam van de lak komt van een reactie van Iris op het huis van Amanda. De lak heb ik gekregen maar voor jullie heb ik even uitgezocht dat ie 75 kronen (ongeveer €10,00) kost exclusief verzendkosten. Hij is verkrijgbaar via de Foxy Paws webshop. Maar nogmaals Miriam bedank!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens mijn vakantie in Amerika kwam het bericht dat Caroline van Lacquester haar herfst collectie ging lanceren. Oke, samen met mijn moeder even de lakken bekeken en een bestelling geplaatst. Helaas duurde het iets langer dan normaal maar vorige week lagen ze dan echt in de bus.
  • GlamPolish is een merk waar ik toch al een aantal lakken van heb. Maar op de 1 of andere manier is er nog maar 1 online gekomen. En hoe kan ik deze lakken nou achterhouden voor jullie! Shame on me!
  • Een lak die ik al vaker voorbij zag komen en helemaal geweldig vind maar nu via een blogsale op de kop heb kunnen tikken. Dus tijd om deze lak met jullie te delen zodat jullie ook kunnen mee genieten.

Leave a comment to Foxy Paws *Oh That’s Intense!*

  1. You are very welcome dear!! Jaaaa hij is mooi hè 😀
    Miriam – nailtalk onlangs geplaatst…Layla No Lamp Gel Polish – Wondered & Nude HeartMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge