Formula X *Wavelength*

Als wij in Frankrijk zijn wil ik toch altijd even bij Sephora naar binnen. En soms loop ik met lege handen naar buiten maar af en toe mag een mens zichzelf ook verwennen en dan neem ik een paar producten mee.

Sephora heeft al een langere tijd een nieuwe nagellak lijn genaamd Formula X. Iedere keer als ik er kwam stond ik er bij te kijken en liep ik toch weer met lege handen er vandaan. De laatste x tijdens onze Disney vakantie kon ik het echt niet laten om 2 lakken mee te nemen. De flesjes zijn na mijn idee best groot. De inhoud is 12 ml dus echt heel groot zijn ze niet het is eerder dat de verpakking wat lomp is denk ik. Wel zit er een seal omheen waar ik echt gelukkig van word. De ronde recht afgesneden kwast zit in een grote zwarte dop die je gelukkig met lakken kunt verwijderen.Wavelength, is een prachtige roze lak met tal van gouden shimmers. Door de gouden shimmers krijg je een prachtige gouden glans over de lak en daar hou ik wel weer van. Wat ik ook erg apart vond na het lakken van 3 dunne laagjes is dat er een blauwe waas over de lak komt. De lak droogt enorm snel dus die 3 dunne laagjes is geen enkel probleem. Ik ben erg benieuwd hoe deze lak het over zwart heen doet.Formula X is te koop bij de Sephora stores. Het zijn helaas geen goedkope lakken en per lak betaal je al gauw €14,95. Maar wat een plaatjes zijn het! Helaas hebben we geen Sephora meer in Nederland maar mocht je in Frankrijk komen daar zitten er genoeg!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Formula X *Wavelength*

 1. tjonge jonge wat een lak, onwijs gaaf…

  (als ik de prijs lees ben ik haast blij dat er geen Sephora in nederland zit en al helemaal niet om de hoek bij mij , ik had deze lak vast niet kunnen weerstaan )
  Petra onlangs geplaatst…Essence Silky touch blush: 50 sweetheart…My Profile

 2. Oh wauw, wat een prachtige kleur en glitters!
  Mirjam onlangs geplaatst…OPI – Don’t Pretzel My ButtonsMy Profile

 3. Dit is écht zo een wendy lakje! Geweldig, love the shimmer!
  NailTalk onlangs geplaatst…P2 – Dresscode : trendyMy Profile

 4. Mooie lak! Wel prijzig inderdaad.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…25 Food Vragen TAGMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge