Foil Flash

Waarschijnlijk hebben jullie ze her en der allang voorbij zien komen maar omdat ik ze toch ook echt prachtig vind kan ik het niet laten om ze nu ook met jullie te delen. Langzaam aan begin ik steeds meer glitter lakken te waarderen. Het eraf halen is steeds minder rampzalig en het is gewoon mooi dus waarom niet?!

DSC_3635-BorderMakerDe Maybelline Brocades lakken zijn al weer een tijdje in de winkel. Toen wij in Amerika waren hadden ze daar in de winkels moeten liggen… Ik had dit zooo gehoopt want helaas zijn er hier in Nederland maar 4 van deze lakken terwijl er in USA 10 verschillende in de schappen liggen… Helaas maar goed deze 4 zijn natuurlijk ook erg mooi!

Foil Flash is de zilveren van het stel. Of nou ja zilver? De lak bestaat uit tal van hele fijne gouden shimmers waar in weer wat grotere zilveren glitters zitten. Wat een plaatje om te zien. Het flesje ziet eruit als de flesjes van de ColorShow lakken. Ze zijn mooi rond en gevuld met 7ml. De hals van het flesje is aan de wat langere kant maar zeker niet vervelend. De kwast is hierdoor wel een tikkeltje langer maar de platte smalle kwast lakt prima over je nagels.

DSC_3636-BorderMaker

Doordat het puur en alleen glitters zijn en het een vrij lichte lak is had ik van deze 3 laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen. Wel moest ik tijdens het eerste laagje de grote zilveren glitters een handje helpen. Maar doordat het zo’n dunne lak is droogt hij wel erg vlot.

DSC_3569-BorderMaker DSC_3572-BorderMaker DSC_3573-BorderMaker

De Maybelline Brocades lakken zijn te koop bij Kruidvat en Etos. Toevallig zag ik ze gister bij de Etos staan met een 50% sticker. Normaal betaal je €3,99 voor dit mooie lakje.

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Foil Flash

  1. dit lakje vond ik een beetje saai in het flesje maar zo op jou nagels vind ik hem nog best gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge