Flormar *Salmon Pink*

Na de textuur, glitter, matte en de supershine lakken heeft Flormar weer wat nieuws. Namelijk de Jelly Look lakken. Prachtige kleuren met een mega glans finish.

Flormar is een merk wat steeds bekender word. De standaard witte doppen veranderen steeds vaker naar zilver of naar de kleur van de lak. Hierdoor krijgt het uiterlijk van het flesje een ware oppepper. De inhoud van de flesjes is nog wel gelijk met 11ml. De kwast verschilt per lak en collectie. De kwastjes van de Jelly Look lijn zijn breed en rond afgesneden.Salmon Pink is zoals de naam al zegt een mooie zalm roze kleurtje. De substantie is erg prettig lakken en met 2 laagjes is de lak prima dekkend. Wanneer de lak droog is glanst de lak mooi op je nagels. De foto’s zijn dan ook zonder topcoat. Ook droogt de lak lekker snel.

Flormar is niet op veel plekken te koop. Ik kocht mijn eerste lakjes ooit in Madrid. Maar ondertussen zit er ook een winkel in Amsterdam en in CentrO Oberhausen. De lakken zijn lekker budget en voor deze lak betaalde ik €2,95.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Flormar *Salmon Pink*

 1. Super zeg, 2 laagjes! Wat is ie heerlijk jelly. Love it!
  NailTalk onlangs geplaatst…Mia Secret Mood polish – Papaya to MangoMy Profile

 2. Er zit ook een Flormar in Enschede, al ben ik er nog nooit geweest!
  Nienke onlangs geplaatst…I’m back!My Profile

 3. Ooh, leuk kleurtje! Ik moet ook echt nog een keer naar de Flormar.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Miss Sporty Lip Millionaire Liquid Lipsticks – Coral Flush & Violet Ca$hMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge