Flormar *Genius Glitter*

Een tijd geleden konden jullie al 2 prachtige glitter lakken van Flormar zien. Die los van elkaar al snoepjes waren maar in combinatie had je een ware glitterbom op je nagels. Vandaag nog 2 van zulke lakken.

De lakken van Flormar, Genius Glitter, hebben echt een leuk effect. Los van elkaar zijn ze prima draagbaar maar doordat er van elke kleur 2 verschillende zijn, zijn ze in combinatie gewoon schitterend. De flesjes zijn al een beetje sprekender dan de standaard flesjes, al is de inhoud gelijk met 11ml. De glimmende dop geeft het glitter gehalte wel weer. De kwast is gewoon simpel en rond. Tijd voor de swatches!GG03, Roll The Wheel, een super toffe licht groene metallic basis met grotere groene glitters. De lak is prima dekkend te krijgen met 2 laagjes. De droogtijd is ook vrij vlot. Maar deze lak kan nog mooier worden dus Let Op!!

GG08, Rocket, Een blanke basis maar met heel veel verschillende soorten glitters. Turquoise, holo en vierkante glitters het zit er allemaal in en door het verschil geeft het zeker een spannend tintje, zeker aan Roll The Wheel. Ik bracht 1 laagje aan over Roll The Wheel en deze topper droogt lekker snel!Ik vind ze echt geweldig. En deze kleur kan echt prima de komende weken zo voor en rond kerst. Ik kocht ze in Amsterdam bij de Flormar store. De lakken zijn niet echt prijzig en ik kocht ze tijdens een 1+1 actie. Per lak betaal je normaal tussen de €2,50 en de €4,99.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Flormar *Genius Glitter*

 1. wat een mooie lakken en wat is de vorm van deze flesjes gaaf…..echt leuk!
  Petra onlangs geplaatst…ELF: Mysterious Nail polish set ( beperkte editie )…review!My Profile

 2. Die zijn leuk! Al zullen ze wel lastig te verwijderen zijn. Hihi.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Bourjois Volume 1 Seconde MascaraMy Profile

 3. Twee glitterbommetjes, wauw!
  NailTalk onlangs geplaatst…Girly Leopard – Nail ArtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge