Flormar *Genius Glitter Pink*

Flormar Flormar Flormar, ik word er zo vrolijk van. De verschillende collecties met vele verschillende kleuren. En hier komen steeds weer nieuwe collecties/lakken bij. En wat zijn en blijven ze prachtig.

Genius Glitter is een collectie met alleen maar glitterlakken. En het leuke van deze collectie is dat er per kleur 2 verschillende lakken zijn die je zowel los als over elkaar heen kan dragen voor een extra glittertje. Een ware glitter genius dus! De flesjes vallen ook extra op met de zilveren doppen. De inhoud is wel gewoon met 11ml en de kwast is rond en recht afgesneden.Als eerste heb ik GG05 Phone Rings op mijn nagels gelakt al basis. Deze lak bestaat uit een blanke basis met zilveren en roze glitters in overvloed. Met 1 laagje net niet helemaal dekkend. En door de glitters heb je ook nog eens een lichte textuur op je nagels.

Toen Phone Rings droog was besloot ik om de andere roze glitterlak erover heen te doen. GG10 Pink Pill is ook weer een glitterlak die bestaat uit een blanke basis met zilveren, roze en vierkante holografische glitters. Over Phone Rings is het echt een geweldig mooie lak en maakt het geheel ook super mooi dekkend.

Ik vind de lakken echt super cool en over elkaar zijn ze helemaal geweldig. En als je ze los wil dragen of als topcoat kan het ook. Super multi functionele lakken en dat voor een prijsje van €3,95 per stuk. Flormar lakken zijn te koop in de bekende Flormar shops die steeds meer zullen verschijnen in Nederland.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Flormar *Genius Glitter Pink*

  1. Wauw, wat een mooi effect! Ik hou echt wel van dat bling bling!
    Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…Essence Yes, We Pop! swatchesMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge