Flora

Indie lakken, ik had er nog geen. Maar na wat speurwerk op de site van GetYourNailsDone kwam ik toch wel hele mooie lakken tegen van Let It Glitter. En laten al die glitterlakken nou altijd mijn naam roepen.

Tijdens mijn MissPinkyNails Porject konden jullie deze lak al voorbij zien komen. Heel simpel 2 laagjes net niet helemaal dekkend maar prima genoeg voor een weekend. Ik vind de lak echt fantastisch. Wat de inhoud van de flesjes precies is weet ik niet en kon ik ook niet echt terug vinden. Het kwastje is mooi rond en lakt super fijn.Flora is een witte basis lak met 4 soorten glitters. Turquoise paarse en holografische mini glitters en als extra nog super gave turquoise matte hexagons. Zoals gezegd 2 laagjes zijn net niet helemaal dekkend. Maar met een witte basis laag eronder is 1 laagje helemaal top om toch een dekkend geheel te krijgen. De lak droogt enorm snel.Let It Glitter is onder anderen te koop bij GetYourNailsDone. Ook heeft ze een eigen Etsy pagina waar nog meer lakken te vinden zijn! Ik vind de lakken echt super gaaf en voor €7,- a €8,- prima te doen!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Flora

 1. Wat ie ontzettend leuk!! <3
  NailTalk onlangs geplaatst…Spoiled – My Silicone PoppedMy Profile

 2. Wat leuk om te zien dat je er zo blij mee bent! Flora staat je prachtig!

  Liefs,

  Suzanne

  Let it glitter!

 3. Wat een leuke nagellak, ik ken dit zelf nog niet. De combinatie met de glitter is totaal iets anders dan wat ik veel zie. En de prijs vind ik wel redelijk voor dit lakje.

 4. Super mooi !
  Isabeau onlangs geplaatst…Spam Your Blog #2My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge