Finger Paints *Art Dealer Teal-er*

Vorig jaar in Amerika kocht ik een paar prachtige Finger Paints lakken. Een merk waar ik eigenlijk net het bestaan van wist maar verder niet. Eenmaal voor het schap werd het kiezen erg lastig.

Finger Paints is een Amerikaans merk wat helaas in Nederland erg onbekend is. De lakken die ze hebben zijn werkelijk prachtig en in alle kleuren die je maar kan bedenken. Van glitters tot shimmers tot prachtige crème lakken. De flesjes zijn simpel met een lange dop. De inhoud is 15ml wat in Amerika vrij normaal is. De kwast is rond en lakt erg fijn mede door de lange dop.Art Dealer Teal-er is een turquoise groene kleur met een prachtige groene shimmer hierdoor krijg je een prachtige glans op je nagels. Helaas door de iet wat dunne substantie had ik 3 laagjes nodig om het geheel mooi dekkend te krijgen. Wel droogt de lak vrij vlot.

Zoals ik al zei heb ik deze lak in Amerika gekocht en helaas zijn ze in Nederland niet verkrijgbaar. Maar toch mocht je ze ooit tegen komen, aarzel zeker niet!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Finger Paints *Art Dealer Teal-er*

  1. Is de drie laagjes waard! Hou ZO van teal. Mooi lakje!
    NailTalk onlangs geplaatst…Halloween – Nail ArtMy Profile

  2. wat een mooie aparte tint is dit, onwijs sprekende kleur!
    Petra onlangs geplaatst…Lekker!!…Lovechock Rocks …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge