F.U.N. Lacquer *Blessing*

Merken jullie het? Ik heb het gevoel dat ik vakantie heb en daardoor is de zin in het bloggen ook op een laag pitje beland. Maar goed omdat er sowieso 2 artikelen per week op Nailpaintlove komen heb ik besloten om een vakantie schema te maken.

Over dit vakantie schema later meer want voor nu staat er weer een mooie multichrome lak van F.U.N. Lacquer op jullie te wachten. Een lak met tal van colorshifts waardoor het een ware color bomb op je nagels is. Voor het volledige artikel kun je terecht op Nailpaintlove.
IMG_1230-BorderMaker
Wat betreft het zomer/vakantie schema. De bedoeling is dat er op dinsdag tot en met vrijdag artikelen online komen en op zondag gewoon een combinatie. Het totaal plaatje is dan, dat hier 3 artikelen alleen te lezen en 2 ook op Nailpaintlove. Voor de rest wens ik iedereen een heerlijke zomer en een prachtige vakantie toe!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to F.U.N. Lacquer *Blessing*

  1. prachtige aparte lak, heel erg mooi..
    Petra onlangs geplaatst…U.M.A Mosaic powderMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge