F.U.N. Lacquer *Ariel*

Ze is misschien niet zo mooi als haar zusje uit deze collectie maar mooi is ze zeker wel. De lakken van F.U.N. Lacquer zijn werkelijk prachtig en vandaag laat ik julie Ariel zien.

Voor het volledige artikel kun je hier terecht. Mocht je het in het Engels willen lezen kan dat natuurlijk ook!DSC_94541-BorderMakerF.U.N. Lacquer lakken zijn te koop bij Nailpaintlove. Ze zijn indie en dus handmade wat de lak wel net wat duurder maakt! Maar de liefde zie je zeker terug!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to F.U.N. Lacquer *Ariel*

  1. Deze dame is mooi op haar eigen unieke manier….
    Petra onlangs geplaatst……Champs de Provence , Green Clay mask…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge