F.U.N. Lacquer *Anna*

Oow My God! Echt waar! Ik dacht werkelijk alles gezien te hebben… Totdat ik deze prachtige lak van F.U.N. Lacquer zag! Ik ben helemaal niet snel onder de indruk van een lakje maar deze…!

F.U.N. Lacquer is ook weer een prachtig indie merk. Ze maken veel mooie lakken en zijn vooral bekend om hun mooie duochroom lakken. Het zijn niet de lakken waar ik in eerste instantie meteen naar kijk al zijn die van hun toch wel enorm mooi! Toch hebben ze ook nog andere mooie lakken zoals Anna.Anna, zit net als alle andere F.U.N. Lacquer lakken verpakt in een mooi zwart doosje. Op het doosje staan diverse tips om je nagellak zo goed en mooi mogelijk te houden. Anna is een mooie blauw paarse lak met prachtige shimmers en een stunning holografisch effect. Ze is dekkend met 2 laagjes en de lak droogt enorm snel. De lak vloeit lekker en werkt gewoon perfect!

Anna komt uit de Princess collectie van F.U.N. Lacquer en is natuurlijk afkomstig uit de film Frozen. Deze kleuren kun je dan ook wel terug vinden in deze prachtige lak. Anna en andere F.U.N. Lacquer lakken zijn te koop bij Nailpaintlove en kosten €14,50 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to F.U.N. Lacquer *Anna*

  1. Tjonge, dit is wel heel terecht dat hij in de princess collectie opgenomen is, de kleur is heel uniek en mooi….top!
    Petra onlangs geplaatst…Ohhh, Alweer….wat stom!My Profile

  2. I need this one *_* oooh wat een prachtige lak!

  3. Wow wat een STUNNER! Hij is zeker prachtig!
    NailTalk onlangs geplaatst…China Glaze The Giver – The Outer Edge en ReleaseMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge