Even wat anders…

Soms heb je van die dagen dat je compleet inspiratieloos bent. Althans ik heb ze wel. En hoe kom je dan toch op een leuk ideeën voor je nagels. Nou dan ga je het internet afzoeken. En zo kwam ik bij de volgende site.


Beautylish
Wat is er zo leuk aan deze website. Nou het staat vol met beauty stuff. Er is een winkel maar staat ook bom vol met leuke video’s en foto’s van prachtige nagels en al dan meer op gebied van make up.

Ik heb veel inspiratie aan deze website en kijk er graag. Kennen jullie hem al? Nee? Dan kijk maar eens tussen al die leuke filmpjes!


Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en waar jullie kijken als je inspiratie even een beetje weg is.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Even wat anders…

  1. Oehhhhh, nou niet weer op het winkelwagentje klikken! Potjandozie!

  2. Leuke site, jammer dat ik eerst doodgwknuppeld word met downloads en aanmeldpagina’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge