Essence *Winter? Wonderfull*

Een nieuwe Limited Edition van Essence komt er weer aan. Gelukkig heb ik al een aantal lakken van deze collectie kunnen bemachtigen. En ja ik weet het, jullie hebben nog een deel van mijn advent kalender tegoed.

Deze collectie bestaat uit 4 prachtige ijsige lakken en een topcoat. Ik zelf nam 2 lakken en de topcoat mee. De overige lakken vond ik te veel lijken op anderen of niet bijzonder genoeg om mee te nemen. Deze collectie is per januari te koop in Nederland.

The Iced, is een wit zilveren lak met enorm veel glitters. Ik was licht verrast dat het een textuur lak is. Wel vind ik hem erg mooi. Met 2 laagjes is de lak wel dekkend. En drogen doet de lak erg snel!The Crystallized, is een mooie roze rosé kleurige lak. De shimmers in de lak maken de lak net wat te metallic. Door de shimmers en de finish streept de lak wel iets. Helaas heeft de lak 3 laagjes nodig. Wel droogt ie vrij snel.Dan nog de topcoat. A Winters Tale is een echt winters sprookje. Ik heb hem voor jullie op een zwarte basis lak gedaan zodat je goed kunt zien hoe mooi de glitters zijn. De clearholo glitters in 2 verschillende maten zitten in een blanke basis met gouden shimmers. Hierdoor krijg je echt een geweldig effect.Zoals ik al zei is deze Limited Edition vanaf Januari in Nederland verkrijgbaar. De lakken zullen ongeveer €1,89 per stuk gaan kosten. Ik zelf ben enorm blij met de topcoat. En ik denk dat ik nog wel even ga kijken naar de overige 2 lakjes.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Winter? Wonderfull*

  1. Het eerste en laatste lakje vind ik erg mooi zeg.Ik ga zeker in januari deze kopen 😉

  2. The loed vind ik echt super om te zien….indrukwekkend winters
    Petra onlangs geplaatst…Dikke flubber, 3 bier…Daááááág goede voornemens….My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge