Essence *Under The Sea*

Al een hele tijd geleden nam Angelique van Beautyfizz voor mij een lakje mee uit een Limited Edition die niet naar Nederland zou komen. En vandaag laat ik hem jullie toch nog even zien.

Over het algemeen heeft het weinig zin om jullie dit soort lakjes te laten zien. Buiten dat ze niet naar Nederland komen, gaan ze vaak ook enorm snel in Duitsland. Toch vond ik dit lakje uit de Aquatix zeker wel de moeite waard om met jullie te delen. Want hoe vaak kom je een echt holografische lak tegen in een LE van Essence.

Under The Sea is een licht blauwe holo lak. Wel een kleur die vaker voorkomt maar toch had ik deze kleur blauw als holo niet. Met de smalle kwast kun je enorm netjes langs je nagelriemen lakken en met 2 dunne laagjes is de lak mooi dekkend. De lak droogt semi matt op maar wel enorm snel.Stiekem heel stiekem maar ik verwacht het niet hoop ik dat deze LE ooit nog naar Nederland komt! Dan zal ik zeker mijn best doen om eens te kijken naar de andere 3 lakken uit deze collectie!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Under The Sea*

 1. Zo jammer dat er zo veel niet naar Nederland komt. Als ik in Duitsland zou wonen zou ik het wel weten.
  Dailynailsart onlangs geplaatst…I love my blue jeans.My Profile

 2. Ik zie het blauwe er niet echt in, meer grijs! Maar holo’s zijn altijd mooi vind ik, bijzonder! Jammer als zoiets moois dan niet naar NL komt 🙁
  NailTalk onlangs geplaatst…Colores de Carol – Jet BlackMy Profile

 3. Zonde hoor, dat dit soort lakken niet naar Nederland komen…Hij is wel heel erg apart om te zien…
  Petra onlangs geplaatst…Opgebruikt in April..My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge