Essence Tips!

En zijn bij jullie de schappen van Essence al aangepast? Hier wel op verschillende plaatsen. Maar er zijn er ook al een aantal die zijn flink geplunderd. Mocht dit bij jou nog niet het geval zijn kijk dan zeker even mee want vandaag geef ik je 3 tips!

DSC_3722-BorderMakerWanneer Essence zijn assortiment wisselt komen er altijd een hele hoop nieuwe leuke producten bij. Maar goed de schappen zijn niet oneindig groot dus moeten er ook oude producten plaats maken. Essence doet dit altijd op een leuke manier namelijk met 50% korting. Ik laat jullie vandaag 3 lakjes zien die ik zeker de moeite waard vind om toch nog even aan te schaffen mocht je ze nog niet hebben!

Upper Green Side, hebben jullie al eens voorbij zien komen in een nail art maar het is een mooie groene kleur die dekt in 2 laagjes. In de lak zitten prachtige blauwe shimmers en ook droogt de lak erg snel!DSC_3676-BorderMaker DSC_3678-BorderMaker DSC_3679-BorderMaker

 

Ultimate Pink, is een echte knallende roze kleur. Ook deze lak is mooi dekkend in 2 laagjes en droogt ook erg vlot. Dit is een creamy lakje en bevat dan ook geen shimmers of glitters.
DSC_3680-BorderMaker
 DSC_3681-BorderMaker DSC_3682-BorderMaker

The Boy Next Door is echt een super mooie helder blauwe kleur die iets naar metallic neigt. De mooie blauwe kleur heeft ook nog een mooie fijne paarse en blauwe shimmers. Ook deze lak dekt in 2 laagjes en droogt lekker snel!DSC_3683-BorderMaker DSC_3684-BorderMaker DSC_3686-BorderMaker

Deze 3 mooie gekleurde lakjes gaan het assortiment verlaten en zullen dus zolang de voorraad strekt te koop zijn voor €0,85. Dus ik zou zeggen kijk snel eens bij jou Kruidvat!

Liefs Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence Tips!

  1. love die felle kleurtjes 😀

  2. Upper green side vind ik eigenlijk wel heel tof! Ik denk alleen niet dat ik hem heel vaak zou dragen

  3. goede tip, zo is het leuk om nog eens een kleurtje te proberen en daarnaast zijn lakken van Essence erg fijn.

  4. Hier is gewoon alles al weg, overal lege schappen waar de kortingsstickers voor zitten.

  5. Mooie lakjes! Die donkerblauwe… <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge