Essence *Third Week Advent Calendar*

Ik heb al vele artikelen op verschillende blogs voorbij zien komen over deze super leuke Advent Kalender. Ik kocht de mijne eind Oktober in Duitsland en moest dus lang genoeg wachten om het eerste vakje te mogen openen.

We zijn nu weer 6 dagen verder, wat dus betekend dat we over de helft zijn en vandaag laat ik jullie de lakjes zien die achter deurtje 13 t/m 18 zaten. De tijd gaat echt super snel over 4 dagen is het alweer kerst! Dit keer had ik 5 lakken en een velletje zilveren nagelstickers. Willen jullie ze zien? Kijk dan gauw verder!

Made With Love, is een hele sheer nude lak. Hij doet mij een beetje denken aan de Do It Like A Nude van BarryM. Na 3 laagjes was deze lak nog niet dekkend maar voor mijn bleke huidje is dat zeker geen ramp. De lak droogt wel vrij vlot.Winter Wonderland, vind ik een zeer geslaagd lakje. Een pastel zacht blauw kleurtje welke ook nog eens dekkend is in 2 laagjes. De lak vloeit goed en de glans is fantastisch.The Night Of Magic, is een tegenover gestelde blauwe lak als Winter Wonderland. Deze lak is een donkere blauwe lak die bijna naar zwart neigt. De lak is bijna dekkend met 1 laagje maar ikzelf vond een 2e toch wat mooier. Wat mij opviel bij deze lak is dat ie wat semi matt/latexachtig opdroogt. Op mijn ringvinger heb ik een gradiënt gemaakt met Winter Wonderland en heb ik een sticker geplakt van de nagelstickers die ik deze week ook had.En dan had ik deze week nog zo’n schattig setje van een lichte en een donkere lak.

My Wish List is een super schattig pastel roze lak. Helaas is de substantie net wat dunner dan van Winter Wonderland en had ik 3 laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Met 2 laagjes zag ik nog net iets vlekken. Wel heeft ook deze lak een prachtige glans.De laatste lak van deze week is Have A Very Pink Xmas. Een lekkere harde fuchsia roze lak met een iet wat jelly substantie. Met 2 a 3 laagjes is de lak dekkend en ook weer die geweldige glans. En ook weer op mijn ringvinger een gradiënt. Maar deze keer met My Wish List en een mooie zilveren nagelsticker.Dan zat er nog een velletje nagelstickers in de kalender genaamd Ho! Ho! Ho!. Leuke zilveren plaatjes in de vorm van sterren, hartjes, strikjes en nog veel meer! Ook zeker weer een leuke toevoeging aan alle lakken in deze kalender.Nou mogen we weer 6 dagen wachten. Dan zijn de kerstdagen al voorbij maar ik zal jullie ook zeker laten zien wat er de laatste 6 dagen achter de deurtjes heeft gezeten. Ik ben in ieder geval erg benieuwd.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Leave a comment to Essence *Third Week Advent Calendar*

  1. oef winter wonderland heeft echt een heel hoge hebbehebbe graad…hij is erg mooi
    Petra onlangs geplaatst…Monday manicure: Violine Stars..My Profile

  2. Leuke pagina! ? follow voor follow?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge