Essence *Thermo Nail Polish*

Zaterdag konden jullie al nieuwe lakken zien uit het grotere schap van Catrice. Maar ook Essence krijgt een 3e extra schap met prachtige producten. Waaronder weer nieuwe nagelproducten.

Een aantal producten was ik erg nieuwsgierig naar. De 4 thermo lakken trokken erg mijn aandacht en dus besloot ik deze net als de Luxury Lacquers te bestellen. Toen ik deze lakken binnen kreeg was ik erg verrast door de kleuren en kon ik niet wachten om ze te proberen. De flesjes zijn lekker simpel en door de duidelijke opdruk is het goed te zien dat het hier om de Thermo Nail Polish gaat. De inhoud van de ronde flesjes is 8ml en de kwast is smal maar wel aan de platte kant.01 Warm My Heart! Is de lichtste van het stel. De nude kleurige lak die bij warmte heel iets meer oranje word heeft helaas een erg dunne substantie en hierdoor heb je 3 laagjes nodig om een redelijk mooie dekking te krijgen. Wel droogt de lak lekker snel.

02 Play It Cool! Is een mint groen lakje waarbij ik eigenlijk weinig tot geen verschil zag tussen warm en koud. En net als bij Warm My Heart! Is de substantie aan de dunne kant en heb je 3 laagjes nodig voor een mooi dekkend geheel. Ook deze lak droogt lekker vlot.

03 It’s Hot Stuff, mijn ultieme favoriet, is een mooie roze lak die wanneer het warmer word iets rozer word en bij kou paars. Met 2 laagjes is deze lak al dekkend en dus een heel stuk prettiger dan de overige 3. Ook deze lak droogt lekker snel.

04 The Heat Is On, is volgens de beschrijvingen rood… Ik kan alleen maar zeggen dat wanneer je gaat lakken de lak paars is. Maar wanneer je 3 laagjes op hebt en de lak helaas nog niet dekkend is zie je wel dat de lak rood is. De tips, waar het dus kouder is, zijn wel wat paars.

Al met al ben ik zwaar teleurgesteld over deze lakken. De dekking is echt prut en het thermo effect is nihil tot gewoon niet. Ik vind dit zonde en een zeker gemiste kans van Essence. Nu waren de Thermo lakken uit de LE collectie van Essence al minder maar voor lakken die in een vast assortiment komen vind ik dit erg teleurstellend. De lakken kosten €1,99 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Thermo Nail Polish*

 1. Wel jammer, want de kleurtjes zijn wel leuk, maar ik ben blij met deze informatie, want dan koop ik ze zeker niet.
  Groetjes Irene.

 2. ben ik ff blij dat ik die niet heb meegenomen!
  femketje onlangs geplaatst…FOTD 22/9; Purple Arabic Smokey.My Profile

 3. Effect is idd minimaal maar de kleuren zijn wel erg mooi hoor!
  NailTalk onlangs geplaatst…Winactie Facebook!My Profile

 4. […] €1,00 Modelite – HD Metal – blauw – €2,00 Modelite – HD metal – paars – €2,00Essence – Thermo Nail Polish – The Heat Is On – €0,75 Essence – Thermo Nail Polish – Play It Cool – €0,75 Essence – Thermo Nail Polish – Warm […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge