Essence *The Black Cat*

Zwarte lakken doen het altijd goed. Ik heb er genoeg in mijn stash maar toen Essence met de assortiment wissel met een latex finish kwam wou ik deze toch wel erg graag. Ben je ook benieuwd?

Essence weet zich iedere keer weer te verbeteren met hun Effect Polish lijn. Van prachtige shimmer lakken tot over de top glitterlakken. Maar sinds de laatste assortiment wissel nu ook een latex finish lak. Ik werd nieuwsgierig.

The Black Cat, is een super simpele zwarte lak zonder poespas. Lakt prima en is met 2 laagjes dekkend. Prima voor een zwarte lak. Maar nu komt het. Wanneer de lak opdroogt zie je dat de lak een matte ‘glans’ over zich heen krijgt. Ik vind het effect erg tof en net wat beter dan wanneer je een matte topcoat over een zwarte lak heen doet.

The Black Cat van Essence is ook prima te gebruiken in een nail art zoals je hier kan zien. Verder is de lak te koop bij de Kruidvat in het Essence schap. De Effect Nail Polish lakken kosten €1,89 per stuk.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *The Black Cat*

  1. Het matte effect maakt de lak zeker wel erg bijzonder….
    Petra onlangs geplaatst…Oepss het is al dinsdag manicure: Stripes & Bows …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge