Essence *Second Week Advent Calendar*

Ik heb al vele artikelen op verschillende blogs voorbij zien komen over deze super leuke Advent Kalender. Ik kocht de mijne eind Oktober in Duitsland en moest dus lang genoeg wachten om het eerste vakje te mogen openen.

We zijn nu weer 6 dagen verder en vandaag laat ik jullie de lakjes zien die achter deurtje 7 t/m 12 zaten. We zijn nu op de helft van de kalender. Tijd gaat echt super snel! Dit keer had ik 3 topcoats en 3 lakken. Maar 1 van de lakken zou ik eerder ook als topcoat gebruiken dan als lak. Willen jullie ze zien? Kijk dan gauw verder!

Sweet Caramel Sweets, een mooie poeder nude kleur. Licht van kleur, mooie creme lak en geen gekke dingen. Dekkend in 2 laagjes en super snel droog.Over Sweet Caramel Sweets bracht ik de Ombre Topcoat – Candy Cane Lemonade aan. Een roze topcoat waar ik persoonlijk niet veel mee kan. Hoe meer laagjes hoe “donkerder” de lak word. In dit geval zul je hoe rozer de lak word bedoelen. Op mijn pink liet ik de kleur neutraal en bracht zo steeds 1 laagje meer aan over de vingers. Ringvinger met 1 laagje, middelvinger 2 laagjes enz. enz. Massage From The North Pole is na mijn mening ook meer een topcoat dan een gewone dekkende lak. Op de foto’s zie je 3 laagjes maar zie je ook dat ie nog niet echt dekkend is. Het is een lak met tal van color shifting macro flakes. De kleuren goud, rose, roze en paars komen zo voorbij als je je nagels beweegt. Wat ik wel apart vind is dat de lak wat matt opdroogt. From Me To You is de volgende gewone creme lak. Een diepe roestrode/bruine lak die goed gepigmenteerd is. Met 1 dikkere laag maar 2 dunne laagjes is de lak al perfect dekkend. De glans die de lak heeft is van zichzelf en vind ik prachtig! Ik bracht 2 verschillende topcoats aan over From Me To You. Als eerste laat ik jullie Snowflakes Are Kisses Sent From Heaven zien. Een super leuke speelse topcoat met witte glitters in diverse maten en daardoor heen ook nog eens holografische glittertjes.En dan alweer de laatste van deze reeks Add On Magic. Een matte topcoat met een super feestelijke gouden glans. De gouden glans bestaat uit macro flakes en dit maakt de lak enorm speels. Ik bracht 1 laagje aan op mijn ring en middelvinger. Wel vind ik de lak niet echt matt opdrogen maar meer semi matt.Nou mogen we weer 6 dagen wachten. Ik ben erg benieuwd wat er nu weer achter de deurtjes zal zitten en dat zal ik jullie volgende week laten zien!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge