Essence *Rock Out!!*

Buiten de grote assortiment update blijven er natuurlijk ook gewoon nog Limited Editions komen. Omdat Essence ook dit jaar weer partner is van de EMA’s hebben ze hier leuk op ingespeeld.

Toen ik het persbericht kreeg was ik erg nieuwsgierig naar diverse producten. Helaas eenmaal in de winkel vielen er toch een paar gigantisch tegen. Uit eindelijk besloot ik maar 2 van de 4 lakken mee te nemen en de Glow In The Dark topcoat. Want immers blijft dat altijd een leuk hebbedingetje. De flesjes zijn simpel vorm gegeven en gevuld met 8ml. De kwastjes zijn plat maar niet breed. Hierdoor lakken ze lekker soepel.Best Pop, is een prachtige diep roze kleur bomvol met shimmers. Met 2 laagjes was de lak dekkend. De droogtijd was ook goed. Eigenlijk heb ik op deze prachtige lak niets aan te merken.Maar toen…. Ik wou Best HipHop swatchen. Helaas kwam ik er al gauw achter dat de lak niet dekkend was maar dat de basis een grijzige smocked base was waar de tal van holografische en zwarte glitters inzitten. Daarom heb ik hem net als Biggest Fan over Best Pop heen gedaan. Hierdoor kun je goed zien dat het de lak wat donkerder maakt.En hoe test je een glow in de dark het beste? Juist in het donker of onder een blacklight lamp.Ik vind de lakken die ik heb meegenomen erg leuk. Maar ze zijn niet echt spannend. Rock Out!! is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Houdwel rekening mee dat het om een LE gaat en dus op=op. De lakken kosten €1,89 per stuk en de topcoat kost €1,99Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Rock Out!!*

  1. Had al gelezen dat ze qua dekking niet heel top waren behalve de roze (en had kunnen weten dat jij die zou scoren haha :-P) Staat je prachtig, vooral met die shimmer erin!
    NailTalk onlangs geplaatst…Antique Flowers Prt. 2 – Nail ArtMy Profile

  2. de roze heeft wel mijn voorkeur, de ander vind ik minder!
    Petra onlangs geplaatst…Persoonlijk: kruidnootjes en wc rollen!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge