Essence nieuws!

Het voorjaar is weer inzicht al denk ik dat we nog een heftige maand februari krijgen met sneeuw. Maar goed Essence vind het tijd om het assortiment weer te gaan veranderen. Dus tijd voor de 50% korting in de schappen.

Ik hou van kortingen en nagellak dus als er dan een assortiment wissel is probeer ik er altijd zo snel mogelijk bij te zijn zodat je nog de keus hebt van wat afgeprijsd is. Vandaag was ik bij het Kruidvat en een aantal speciale lakjes waren al op maar de colour & go lakken waren er nog genoeg! Dus de lakken die 50% waren heb ik in mijn mandje gelegd en zo heb ik alle korting lakjes kunnen scoren.

Het zijn allemaal lichte basis, nude, pastel kleuren die eruit gaan. Ook 2 Nude Glam lakken worden uit het assortiment gehaald en mijn favoriete base coat; Nail Art Protecting Bas Coat. De laatst genoemde heb ik dus even flink in geslagen! 


De normale lakken die uit het assortiment gaan zijn:


Van links naar rechts
– 06 Cookies & Cream
– 01 Hazelnute Cream Pie
– 127 I Love Bad Boys
– 131 Ballerina’s Charm
– 123 1000 Miles Away
– 136 Love’s Recipe
– 119 Boho Chic
– 135 I’m Bluetiful
Ook gaat – 120 Cookie Love – uit het assortiment. Deze heb ik via de blogsale van BudgetandBeauty gekocht.

Mocht er meer informatie zijn/komen over wat de veranderingen zijn of welke producten gaan verdwijnen laat ik jullie dit natuurlijk weten.

Liefs,
Wendy

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence nieuws!

  1. Hier zag ik ook nog andere nummers voor 50% of het staat hier weer verkeerd in schap?

  2. Hmm apart 🙂 Bij de 3 kruidvats waar ik geweest ben allemaal dezelfde 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge