Essence *New In*

Na 3 dagen geen artikel en flink geruimd te hebben is het weer tijd om wat leuks online te zetten. En wat is nou momenteel leuker dan al die nieuwe Essence producten?

Je hebt ze vast al her en der voorbij zien komen maar ook ik laat 3 nieuwe lakken zien uit het vernieuwde Essence assortiment. Bij het zien van het pers bericht was ik al een stuk positiever dan toen in het pers bericht van Catrice zag. Een hoop nieuwe en verrassende nieuwe producten kwamen voorbij. Het enige waar ik nog wel nieuwsgierig over ben is of dat wat op de site staat ook echt overal in de winkels gaat komen. De flesjes zijn nog wel steeds het zelfde van de Colour & Go lakken evenals de inhoud van 8ml en de brede netjes afgeronde kwastjes.The Matt, 185 Candy Crush is een mooie knallende roze lak die met 2 laagjes dekkendis en mat opdroogt. Persoonlijk vond ik het matte effect wel wat weghebben van het leather effect. Wel droogt de lak snel.

The Satin, 188 Dare To Kiss is een rozige nude tint. Ik weet niet hoe ik de kleur anders moet omschrijven. De lak heeft prachtige shimmers en dekt met 2 laagjes prima. De lak droogt snel en wanneer deze droog is heeft het geheel een soft matte finish.

The Suede, 196 I My Blue Jeans is een hele donkere blauwe lak die vrijwel met 1 laagje dekkend is. Persoonlijk vind ik 2 dunne laagjes net wat mooier. De lak heeft een lichte textuur en droogt ook weer lekker snel.

Na het persbericht werd ik er al vrolijk van maar nu ik er al een aantal in mijn bezit heb kan ik alleen maar zeggen dat ik de vernieuwingen blijf aanmoedigen. De lakken zijn gelukkig niet duurder geworden en kosten nog steeds €1,69 per stuk. Vanaf 9 September komen er nog een aantal nieuwe producten in de winkels
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *New In*

  1. De eerste twee lakjes vind ik erg mooi! Toch wel leuk dat matte effect, alhoewel het niet erg opvallend is.
    Mirjam onlangs geplaatst…JewelCandle: een geurkaars met een sieraad!My Profile

  2. die satin is gorgeous 😀
    femketje onlangs geplaatst…Het Leed Wat Stoppen Met De Pil Heet.My Profile

  3. […] Satin 189 – New Yorker City Call, jullie konden Dare To Kiss al eerder voorbij zien komen maar deze grijzige nude tintkon ook zeker niet ontbreken. Wat een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge