Essence *New In*

Nog meer nieuwe lakken van Essence? Ja waarom niet. Er zijn een hoop nieuwe en verrassende nieuwe producten bij gekomen dus ik laat ze met plezier aan jullie zien.

De schappen zijn ondertussen bijna allemaal compleet aangevuld en het enige waar ik nog wel nieuwsgierig over ben is of dat wat op de site staat ook echt overal in de winkels gaat komen. Maar dat wachten we maar rustig af. De flesjes van de Colour & Go lakken zijn nog wel steeds het zelfde evenals de inhoud van 8ml en de brede netjes afgeronde kwastjes. Ja, tot op heden doen deze lakken me meer glimlachen dan de nieuwe lakken van Catrice.184 – Girls Night Out, wat ziet de kleur er tof uit in het flesje. Maar helaas is dit 1 van de weinige lakken van Essence die mooi en goed dekkend is. Een iet wat teleurstelling dus. Met 3 laagjes zie je nog iets mijn tips erdoor. De droogtijd is wel super.

The Satin 189 – New Yorker City Call, jullie konden Dare To Kiss al eerder voorbij zien komen maar deze grijzige nude tintkon ook zeker niet ontbreken. Wat een prachtige kleur met prachtige shimmers. Met 2 laagjes prima dekkend en een mooie soft matte finish. Gewoon TOP!

193 – Best Dressed, een kleur die helemaal hot word dit najaar. Een lekkere donkere paarse lak met veel glitters. Met 2 laagjes mooi dekkend en hij droogt ook super snel.

Ik ben nog steeds tevreden over de nieuwe lakken van Essence. Wel jammer dat Girls Night Out zo slecht dekkend is maar de rest zijn toch gewoon plaatjes! Het vernieuwde assortiment ligt nu al een tijdje in de schappen en ik ben echt blij verrast. De lakken zijn (gelukkig) niet in prijs gestegen en kosten nog steeds €1,69 per stuk. Prima prijs voor zulke goede lakken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
 • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
 • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *New In*

 1. Die paarse ga ik zeker ook aanschaffen! Wat een schitterende kleur! 😉 Xx
  Mandy onlangs geplaatst…Lady six zero’s (Forbidden Love) budget dupe van Lady Million Paco Rabanne.My Profile

 2. Die roze… super mooi! 😀 Heb ook zo’n satin lakje voor de bewoners in het verzorgingshuis gekocht, nu al favoriet!
  NailTalk onlangs geplaatst…Color Square – Nail ArtMy Profile

 3. Mooi, maar niet echt lakjes die ik zou kopen. Ieder zijn smaak natuurlijk! Momenteel ben ik erg fan van de lakjes van Faby! 🙂

  Ps. Je kan momenteel een groot pakket op mijn site winnen. Care to join?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge