Essence *Liquid Lipstick – Beauty Secret*

Maanden liet ik de maandag voor wat het is maar sinds deze maand wil ik deze er toch weer bij oppakken. Het voelt goed om weer bezig te zijn en dat uit zich in alles en dus ook in de producten die ik deel met jullie!

Vandaag dus ook weer eens wat anders dan nagellak. Essence heeft sinds de assortiment wissel weer leuke vernieuwde producten in de schappen liggen en zo ook de Liquid Lipsticks. De kleuren zijn wat neurtaal maar voor ieder huidtype zit er wel een passende kleur bij.

Wanneer je de huls van deze Liquid Lipstick ziet lijkt het alsof het om een gewone lipstick gaat. Wanneer je de dop eraf wil halen blijkt dat dit een schroef drop is. Aan deze dop zit een steel met een zachte applicator. Door deze applicator is de lipstick makkelijk aan te brengen.Beauty Secret is een vrij donkere nude tint met een vleugje roze. Ik vind de kleur mooi bij mijn huidskleur passen. Na het aanbrengen heb ik mijn lippen even wat laten drogen zodat ze niet plakken.Ik vind deze Liquid Lipsticks enorm prettig in gebruik. Totaal geen vergelijkbare plak lippen zoals je met een lipgloss en de kleur dekking van een lipstick. Ik ben positief verrast door deze nude lipstick! Ik kocht deze lipstick van Essence bij Kruidvat voor €2,59
Wendy Liefs

You might also like:

  • Nu de winter weer voor de deur staat word het tijd voor handcrèmes om de droge handen in te smeren. Vorig jaar kreeg ik er al 1 kado van Angelique maar tijdens onze vakantie afgelopen Oktober nam ik er zelf ook nog 1 mee. De handbalms van EOS.
  • Een tijd terug kwam er bij mij op Facebook diverse advertenties voorbij over hippe en toffe zonnebrillen. Ik heb echt een zonnebrillen tic dus ik besloot eens een kijkje te nemen wat voor modellen ze hebben.
  • Tijdens mijn ziekte periode kreeg ik een email van GSMpunt.nl. Ze waren erg tevreden over mijn artikel over de Nude Audio Move Super M dat ze wederom een samenwerking aan wouden gaan.

Leave a comment to Essence *Liquid Lipstick – Beauty Secret*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge