Essence *Limited Edition – Urbaniced*

Tijdens onze paar dagen in Duitsland besloten we eens een andere drogist op te zoeken waarvan ik wist dat ze ook super toffe budget make up merken verkopen. Heel toevallig bleek er in ons laatste dorp een Rossmann te zitten. Tijd om er op uit te gaan!

Daar liep ik met 3 mannen door de drogist. Ik liep wat gerichter richting de make up hoek en ging gewoon even mijn eigen gang. Die mannen kwamen vanzelf wel mijn kant op 😉 Ik zag diverse merken waar ik vooral heel erg benieuwd naar was maar ook Limited Editions van Essence die ik nooit eerder voorbij zag komen. Ik nam sowieso een lakje uit de LE Urbaniced mee.

Fun And The City is een super nudisch (geen idee of het een woord is maar vind het leuk klinken :P) kleurtje. Toch bevat de lak aardig wat roze maar vind het niet overdreven. Subtiel nude roze zou ik hem het beste omschrijven. De lak is dekkend met 2 laagjes en de droogtijd is gewoon zoals je gewend bent van Essence. Of deze LE naar Nederland komt weet ik eigenlijk niet. Maar mocht deze LE collectie toch komen dan is deze lak zeker een kijkje waard! Ik heb weinig van zulke nudisch kleurtjes. Dus ik kan weer een leukerd toevoegen! Ik betaalde voor dit lakje €1,75.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Limited Edition – Urbaniced*

  1. […] niet helemaal geslaagd is maar toch een verrassend effect gaf op mijn nagels. Als basis had ik de Urbaniced – Fun And The City van Essence op mijn nagels. En als topper koos ik voor een andere Duitse lak. Namelijk Million […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge