Essence *Limited Edition – Secret Party*

Langzaam maar zeker komen er in steeds meer Kruidvat filialen et nieuwe assortiment in de schappen. Alle oude producten die ze tegenkomen prijzen ze af tegen leuke prijsjes en belanden in de sale bakken. Zo ook deze 2 LE lakjes.

Toen de limited edition collectie Secret Party in de winkel verscheen vond ik ze niet zo heel erg boeiend. Maar voor 1 euro per lakje wou ik deze 2 kleuren wel uitproberen.

Keep Calm And Party On is een peachy oranje lak. Maar ik vind hem op mijn nagels toch meer naar oranje nijgen. Niet helemaal mijn kleur. Hij had iets zachter mogen zijn. Met 2 laagjes is de lak dekkend en droogt vrij vlot. En zie je die glans? Dat is de lak zelf, ik heb geen topcoat gebruikt.

Too Pool For School is na mijn mening een dusty blauwe lak. Ik kan deze kleur wel waarderen. Ook met 2 laagjes dekkend en de droogtijd is ook super snel. En ook bij deze lak zie je de prachtige glans van de lak zelf.

Ik vond en eigenlijk vind deze collectie niet heel spannend. Ik ben blij dat ik er niet de volle mep voor heb betaald. Heb jij deze collectie gemist en ben je wel enthousiast? Dan liggen er misschien in jou Kruidvat ook nog wel enkele lakken in de sale bakken!
Wendy Liefs

You might also like:

 • Essence, een leuk, jong, hip en trendy merk wat voor iedereen betaalbaar is. Ze komen regelmatig met nieuwe collecties en Limited Editions. Waar ook prachtige producten tussen zitten.
 • Het is al best en tijdje geleden dat ik weer een Limited Edition kocht van Essence. En die van Catrice is zelfs nog langer geleden. Ik vind de lakken niet zo heel spannend meer en de overige producten, mwa...
 • Een nieuwe Limited Edition van Essence komt er weer aan. Gelukkig heb ik al een aantal lakken van deze collectie kunnen bemachtigen. En ja ik weet het, jullie hebben nog een deel van mijn advent kalender tegoed.

Leave a comment to Essence *Limited Edition – Secret Party*

 1. het blauwe lakje vind ik wel heel erg vrolijk om te zien, maar ja, zo blijven we aan de gang met kopen he?
  Petra onlangs geplaatst…Op bezoek in Artis …AmsterdamMy Profile

 2. Begrijp wat je zegt over de eerste lak! Iets zachter had inderdaad mooier geweest. De blauwe maakt veel goed, wat een leuk kleurtje!
  NailTalk onlangs geplaatst…ILNP – PaigeMy Profile

 3. Ik vind beide kleurtjes echt prachtig, maar inderdaad niet echt bijzonder spannend.
  Linda / Oh My Beauty onlangs geplaatst…All About Paradise ooglookMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge