Essence *Limited Edition – iArriba!*

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een Limited Edition van Catrice of Essence liet zien. Nu ligt er deze maand weer een heerlijke zomerse LE in de winkel dus werd het weer eens tijd om deze met jullie te delen.

Ik koos deze keer niet voor alle lakjes maar voor 3 lakjes die mijn voorkeur hebben. 2 chalky lakken en een glitter topcoat. Buiten deze 3 lakken heb je nog 3 andere lakken.

Hola Guapa is een licht roze lak die dekt in 2 a 3 laagjes. De lak droogt matt op. Het is alleen niet het soort matt wat normaal is maar meer richting het schoolborden matt. De lak droogt enorm snel.

Macarena Mint is een donkere mint/turquoise lak die dekt in 2 a 3 laagjes. En ook deze lak droogt met dezelfde finish op.

Op mijn ringvinger heb ik 1 laagje van de topper Chica Bonita aangebracht. Deze topper bestaat uit zilveren, rosé, roze, paarse, turquoise glitters in diverse maten.Ik vind het chalky effect echt super gaaf. Het lakt iets lastiger dan een normale lak maar zeker niet storend. De chalky lakken kosten €1,89 per stuk en de topper €1,99. Deze LE is nog deze maand te koop bij Kruidvat. Helaas geld voor de LE op=op.
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Limited Edition – iArriba!*

  1. 2 a 3 laagjes, op sommige blogs las ik zelfs 4 laagjes. Voor zulke chalky lakken zou je toch zeggen dat de dekking wel beter kan! Naast dat, vind ik de kleurtjes die je hebt gekozen wel echt heel tof! Zou ook mijn keuze zijn geweest!
    NailTalk onlangs geplaatst…Appeal4 – Back to CopenhagenMy Profile

  2. deze kleurtjes vind ik best wel verbazingwekkend mooi, juist omdat ze mat zijn…
    Petra onlangs geplaatst…Montagne jeunesse: Fabric Facial mask, Cherry tonic …My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge