Essence *Limited Edition – Happy Girls Are Pretty*

Het is weer tijd voor een nieuwe Limited Edition van Essence. En dat terwijl Kruidvat een geweldige actie van 1+1 gratis op alle nagellak had. Helemaal top en zo kon ik deze 2 beauties nog goedkoper meenemen.

Ik koos van de 5 lakjes die er stonden de 2 matte lakken. Dit waren ook de kleuren die mij het meest aanspreken. Een mooie lichte kleur en een mooie grijs bruine kleur. Ik was enorm benieuwd naar hoe deze lakjes lakken, vloeien en opdrogen.

Happy Girls Rock is de donkere van de 2. Een mooie grijsbruine lak bomvol met shimmers. Dit maakt de lak nog specialer want wanneer de lak opdroogt en zijn matte finish tevoorschijn komt zie je deze prachtige shimmers nog steeds. De lak is dekkend met 2 laagjes en droogt vrij snel!Enjoy The Little Things, WOW wat een naam zeg. Sorry maar dat spreekt mij al enorm aan. Deze lak is de lichte versie. Een mooie licht peach nude kleur met dezelfde hoeveelheid aan shimmers. Ook deze lak komt mooi tot zijn recht wanneer hij matte opdroogt. Prachtige lak, prachtige finish. En de droogtijd is ook weer super!Deze 2 lakjes zijn momenteel te koop bij Kruidvat. Het gaat hier om een Limited Edition dus op = op. De lakjes kosten €1,89 per stuk. Prima budget zou ik zeggen!
Wendy Liefs

You might also like:

  • Tijdens het opruimen van alle laatjes en bakken nagellak die ik overal heb staan in mijn kamertje kwam ik deze lak weer eens tegen. En ik bedacht dat ik deze nog steeds zonder nail art aan jullie moest laten zien.
  • Vorig jaar met kerst kreeg ik een H&M kado kaart. Niet echt wetend wat ik er mee moest aangezien de kleding me er nooit echt mooi passen hield ik hem maar in mijn portemonnee voor het geval van weet je wel ;)
  • Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een simpele maar mooie nail art. 1 die zelfs zou passen bij de aankomende feestdagen. Maar voor nu vond ik hem gewoon prachtig passen bij de basis lak.

Leave a comment to Essence *Limited Edition – Happy Girls Are Pretty*

  1. Ze zien er mooier uit dan ik gedacht had op je nagels….echt heel apart….
    ( baal nu behoorlijk dat ik ze vorige week niet gekocht heb bij de actie van Kruidvat)
    Petra onlangs geplaatst…Morgan Taylor:…. Tokyo A Go- Go…My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge